Bitcoin-strateg Pierre Rochard, som startet debatten om Ethereums forsyning, veier videre på hvorfor det er en potensiell sårbarhet.

Bitcoin-strategen Pierre Rochard sier at den ukjente totale tilførselen av ETH undergraver tilliten til eiendelen

Rochard betalte en million satoshier til Mark-Andre Dumas for å ha skrevet koden som trengs for å oppdage total forsyning.

Kontroversen pågår fortsatt, og Rochard antyder at dette problemet påvirker hele kryptomiljøet.
Pierre Rochard, Bitcoin-strateg ved kryptobørs Kraken, har hevdet at vanskeligheten med å revidere Ethereums forsyning medfører en stor risiko for de som bruker nettverket. I dag snakket Rochard med Morgan Creek Digital medgründer Anthony Pompliano på Pomp Podcast , og la ut potensielle risikoer.

„Det introduserer en sårbarhet der din ETH kan bli utvannet, og du er virkelig i mørket om du kjøper ETH,“ sa Rochard og spurte, „Mottar du faktisk legit ETH eller er denne brøkreserven ETH som var slags skapt ut av tynn luft? ”

Bli en sertifisert Blockchain-utvikler i vår 11-ukers online Bootcamp

ConsenSys ‚flaggskip online-utvikler bootcamp er nå åpent for registrering! 1-til-1-mentorskap og opplæring fra de beste i bransjen. Bli med i dag!

Rochard, som startet debatten om Ethereums totale forsyning forrige uke, endte opp med å betale Mark-Andre Dumas , senior integrasjonsspesialist hos MakerDAO, 1 million satoshier – som er den minste mengden Bitcoin – for å komme med kode for å beregne det. Men svaret om at koden ble produsert, skilte seg fra data på analysesider, noe som førte til enda mer forvirring. Debatten raser fortsatt over hva Ethereums totale tilbud er – eller om det til og med betyr noe.

I Bitcoin er det mulig å spørre om dagens tilførsel av Bitcoin. Men når det kommer til Ethereum er det mye mer komplisert. Som Decrypt forklarte , deler Ethereum ut fordeler på flere måter, inkludert til „onkler“ eller blokker som ikke er inkludert i den endelige blockchainen. Som et resultat er det vanskelig å revidere det totale tilbudet, og datasider ender med forskjellige tall.

Men hvis de som kjører fulle Ethereum-noder ikke raskt kan sjekke hvor mange mynter det er i nettverket, betyr dette at de må stole på tredjeparter, for eksempel datasider. Og dette, sa Rochard, er et ytterligere problem.

“Det handler om desentralisering. Hvis vi skal stole på sentraliserte tredjeparter, kan vi like gjerne gå tilbake til Federal Reserve, ”sa Rochard.